dimecres, 23 de juny del 2010

Ja hem acabat!

Hem acabat el curs... en un curs que es preveia tranquil... quants concerts, quantes emocions... quanta música! Gràcies a tots els qui ens heu escoltat, a tots els qui us heu emocionat amb la nostra música. Si hem aconseguit fer-vos passar una bona estona, el nostre objectiu ha quedat acomplert!

Bon estiu a tothom!



* com passa a totes les fotos de grup... hi falta gent :(

Un concert per recordar!




El passat 15 de juny la Coral de Secundària va pujar a un escenari per última vegada en aquest curs. El concert es feia al Centre Cultural i formava part de l'Espectacle de Final de curs 2009-10. Per a algunes dels cantaires de la coral era un concert especial perquè era l'últim com a alumnes de l'escola i per a d'altres també era l'últim concert com a exalumnes de l'escola perquè l'any vinent inicien el seu camí universitari.


Com a directora no vaig poder evitar emocionar-me amb cada cançó i, un cop més, vaig gaudir al màxim damunt de l'escenari. Em mirava les cares dels cantaires i podia llegir-hi emoció, il.lusió, sentiment... i aquest sentiment es traduïa en notes musicals que arribaven directament al cor.

Després del concert, entre bambalines, un munt d'abraçades, llàgrimes i somriures van evidenciar el que és obvi per a tots els qui formem part de la Coral: la Coral és més que una Coral. Ens uneix i vincula de manera especial i ens fa viure emocions, moments inoblidables que queden en la nostra memòria com grans tresors.

Gràcies a tots els qui ho feu possible