diumenge, 14 de febrer del 2010

Cantar al Palau, tota una experiència!



El passat diumenge 7 de febrer la Coral de Secundària va actuar al Palau de la Música. Aquest cop hi anavem convidats per l'Associació Conèixer Catalunya en el seu acte de presentació del projecte "Cors de qualitat". En aquest acte també hi van participar 2 altres corals catalanes d'escoles secundàries i el Cor Vivaldi, dirigit per Òscar Boada.



La nostra coral va interpretar "El cicle sens fi", acompanyats al piano per la Sandra Fonte i a la percussió pel Yerko Fuenzalida i l'Stéphane Sublet. I conjuntament amb la resta de cors juvenils "El peix martell".



Va ser tota una experiència l'assaig a la Sala de l'Orfeó Català, l'espera abans de l'actuació als camerinos del Palau,´l'actuació davant la magnificent sala del Palau de la Música i, després, poder gaudir de la resta d'actuacions des dels palcs laterals... un diumenge molt especial!!

2 comentaris:

  1. Hola Olympia!
    Va ser impressionant anar al palau de la Música per segona vegada. Em va agradar moltísim com va quedar la canso del cicle sens fi am els percussionistes Yerko Fuenzalida i l'Stéphane Sublet. I el peix Martell … Va quedar mol be cosa que no m’esperava gaire! I vam tenir un despistillu ...:S Però igualment va quedar mol bé!
    Mols petonets!
    Carla Reyes Horcajda.

    ResponElimina
  2. Olympia!
    Moltíssimes gràcies per regalar-nos tantes experiències com aquestes.
    Aquest ha estat el quart cop que he anat al palau (tres com a cantaire i una que vam anar a veure el concert de los chicos del coro).
    Cantar en aquesta magnífica coral m'omple tant...!

    t'estimo :)

    Mireia Delgado Fernández

    ResponElimina