dilluns, 19 d’abril del 2010

Un concert molt emotiu


Avui hem visitat la Llar d'Avis de Vallparadís i els hem ofert un petit concert de Sant Jordi. Ha estat un plaer cantar per un públic tan atent i carinyós. Per a la coral és una tasca important poder regalar una estoneta de música i somriures a aquests avis i fer-los passar una bona estona. Entre els avis que ens han vingut a veure hi havia el tiet d'una cantaire i els avis d'un alumne de 2n d'ESO que han estat molt contents de poder-nos escoltar.


Perquè la solidaritat és estar a prop d'aquells qui ho necessiten, donant-los bonament el que un té per oferir...


3 comentaris:

  1. Cantar per ells no es una obra de caritat, es una necessitat que l'esser humà oblida amb una facilitat pasmosa. Si no fos per ells nosaltres no seríem aquí; que lleugera sembla la frase de dir, peró si la "escoltes" varies vegades en treuràs una veritat capital. El poema que recitaba aquell senyor era el clam per el que molta gent gran com ells no hi era. Ells son qui encara ens mostren el camí encara que no en fem cabal...estem molt ocupats parlant pel móbil i internet. Ell s'ho valen i nosaltres també. Us estimo molt.

    ResponElimina
  2. Personalment durant el concert anava mirant les cares d'alguns avis i aquesta era de felicitat. El saber que era la nostra música la que ho provocava em fa sentir molt satisfeta de mi mateixa i de tots nosaltres com a grup. Penso que no costa gens fer el que vam fer nosaltres ahir, que va ser gaudir i fer gaudir.
    Se'ns dubte un gran concert que se suma a la llista d'experiències de la Coral.
    Gràcies per fer tot això possible Olympia!
    Un petonàs!

    Sara Gutiérrez

    ResponElimina
  3. El primer missatge és del Jaume... per si no ho havíeu notat... ja anireu coneixent el seu estil tan especial a l'hora d'escriure... :)

    ResponElimina